Eldorado

Eldorado on suomalaiseen makuun tehty monipuolinen tuotesarja, jossa hyvä laatu kohtaa järkevän hinnan. Eldorado-tuotteet kehittyvät jatkuvasti ja elävät ajan hengessä. Tuoteperhe koostuu kattavasta valikoimasta kotimaisia ja ulkomaisia herkkuja, laadukkaita talous- ja elintarvikkeita niin tavallisille kuluttajille kuin ammattikeittiöille. Tutustu laajaan Eldorado-valikoimaamme ja inspiroidu Eldorado-resepteistä uusilla Eldorado.fi -sivuilla.

 

First Price

First Price on pohjoismaiseen makuun tehty tuotesarja, jossa hinta-laatu – suhde on erinomainen. Vaikka First Price -tuotteet ovat aina edullisia, niin niiden laadussa on kuitenkin huomioitu pohjoismaalaiset vaatimukset ja makutottumukset. Tervetuloa tutustumaan First Price -valikoimaamme.

 

Banderos

Banderos on yhteiseurooppalainen tex mex -tuotesarja, jossa on autenttinen tex mex -maku ja aito fiilis. Tutustu herkullisiin tex mex -resepteihin osoitteessa Banderos.fi.

 

Smart Pets

Smart Pets on yhteispohjoismainen eläintenruokatuotesarja, jossa laadusta ei ole tingitty. Tuotteet on kehitetty erityisesti pohjoismaisten vaatimusten mukaan ja niiden turvallisuuden ja ravitsemuksen ovat varmistaneet pohjoismaiset asiantuntijat. Katso lisää: SmartPets.fi.

 

Tukon kahvit

Tukon omilla kahvimerkeillä on pitkät perinteet. Vaaleapaahtoinen Kulta Mokka sopii suomalaiseen kahvimakuun. Pehmeä Mocca ja Tumma Mocca saavat vivahteita eksoottisemmista kahvilajikkeista. Kaikki Tukon kahvit paahdetaan Suomessa. 

 

Muut tuotteet

Tutustu myös muihin Tukon edustamiin tuotteisiin.