Tuko Logisticsin tehtävänä on palvella asiakasyrityksiä tehokkaalla logistiikalla kustannusvastaavasti, sekä lunastaa synergiat, jotka Tuko Logistics Osuuskunta mahdollistaa jäsenkunnalleen. 

Asiakastyytyväisyys, tehokkaat ja vastuulliset toimintaketjut sekä jatkuva kehittyminen ovat arvoja, joihin voi luottaa. Haluamme olla paras logistiikkakumppani asiakkaidemme kehittäessä omaa liiketoimintaansa. 

Tarjoamme päivittäistavarakaupan tarpeisiin monimuotoiset logistiikkaputket, lämmin, viileä ja pakaste, toteutettuna varasto-, tehdaskeräily (cross docking)- tai terminaalitoimitusmalleilla. Palvelumme kattavat mm. tuontihuolintaa ja -kuljetusta, varastointia, keräilyä, terminaali- ja kuljetuspalveluja sekä asiakaskohtaisia lisäarvopalveluita. Palvelemme päivittäin 27 pikatukkua, 200 päivittäistavarakauppaa ja 5 000 suurkeittiöasiakasta 24/48 tunnin toimitusrytmissä. Toimintamme keskipisteenä on Keravan jakelukeskus. Terminaali- ja jakelupalveluissa teemme yhteistyötä alueellisesti tunnettujen kuljetusyritysten kanssa.

Uudenaikainen varastonohjausjärjestelmämme ja osin automatisoitu keräilyprosessimme mahdollistavat tuotteiden reaaliaikaisen käsittelyn ja seurannan vastaanotosta lähettämöön aina asiakkaalle asti sekä päivämäärävalvonnan toteuttamisen.