Muutoksia Tuko Logistics Osk:n johtoryhmässä

14.11.2016

   

Toimitusjohtaja DI Petteri Pelkonen on irtisanoutunut tehtävästään johdettuaan Tukoa viimeiset kahdeksan vuotta. Hän jättää toimitusjohtajan tehtävät 31.12.2016, mutta jatkaa toistaiseksi yhtiön hallituksen määrittelemissä erillistehtävissä.

KTM Juha Viskari (s. 1963) on nimitetty Tuko Logistics Osuuskunnan toimitusjohtajaksi 1.1.2017 alkaen. Juha on toiminut Tukon talousjohtajana viimeiset 10 vuotta. Aiempaa kokemusta hänellä on mm. Tiimarin talousjohtajana ja rahoituspäällikkönä Starkjohann-konsernissa.

Ins. Juha Salo (s. 1979) on nimitetty Tukon logistiikkajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 15.11.2016 alkaen. Juha on ollut Tukon palveluksessa yli 13 vuotta logistiikan eri esimies- ja suunnittelutehtävissä. Viimeksi hän on vastannut Tukon lähettämö- ja terminaalitoiminnoista.

Hankintajohtaja, ins, eMBA Janne Sokajärvi jättää yhtiön 31.12.2016 ja siirtyy Wihuri Oy Aarnion hankinta- ja logistiikkajohtajaksi vuoden 2017 alusta. Suurkiitos Jannelle yli 6-vuotisesta panoksesta Tukon ja Tukon jäsenten hyväksi niin Tukon hankinta- kuin logistiikkajohtajanakin.

Johtaja Ilkka Hietanen (s.1962) on nimitetty Tukon hankintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.1.2017 alkaen. Ilkka on ollut Tukon palveluksessa hankinnan eri tehtävissä 16 vuotta, vastaten viimeksi teollisten elintarvikkeiden hankinnasta. Aiemmin hän on toiminut hankinnan tehtävissä mm. Wihurilla, Suomen Sparissa ja Tukkukauppojen Oy:ssä.

KTM Mikko Matero (s. 1984) on nimitetty 1.1.2017 alkaen Tukon talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Mikko on ollut Tukon palveluksessa viimeiset 4 vuotta sisäisen laskennan päällikkönä. Aiempaa työkokemusta hänellä on taloushallinnon tehtävistä mm. S-ryhmässä.

Muina yhtiön johtoryhmän jäseninä jatkavat ICT- ja liiketoiminnan kehitysjohtaja Peter Klenberg, sekä henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Merja Hokkanen.

Tehtävien siirrot alkavat välittömästi.

Toivotan nimitetyille onnea ja menestystä uusissa tehtävissään!

 

Petteri Pelkonen

toimitusjohtaja