Muutoksia Tuko Logistics Osk:n johtoryhmässä

29.10.2014

Tuko Logistics Osuuskunnan hankintajohtaja Markku Kettinen jää eläkkeelle 28.2.2015. Markku on yhtiön käytettävissä erillisprojekteihin 30.6.2015 asti. Markku on tehnyt mittavan 38-vuotisen uran Tuko Logisticsin ja sen edeltäjien palveluksessa. Haluan jo tässä vaiheessa kiittää Markkua hänen ansiokkaasta toiminnastaan niin yhtiön kuin Tukon jäsenkunnankin hyväksi, mitä on tukenut hänen uskomaton alan tuntemuksensa yhdistettynä laajoihin henkilökohtaisiin toimittajasuhteisiin. Lisäksi Markku on erittäin pidetty esimies.

Logistiikkajohtaja Janne Sokajärvi (ins., eMBA) nimitetään Tuko Logistics Osk:n hankintajohtajaksi 1.3.2015 alkaen. Janne siirtyy nykyisestä tehtävästään hankintaan jo 1.1.2015 tutustuakseen uuteen rooliinsa ja toimittajakuntaan Markun opastuksella. Janne on toiminut viimeiset 4,5 vuotta Tukon logistiikkajohtajana, mitä ennen hän on työskennellyt logistiikan ja hankinnan parissa mm. Marlilla, V&S Suomen ja Pohjoismaiden organisaatioissa sekä Pernod Ricard Nordicissa.

Jakelujohtaja Kaarlo (Kalle) Svensson (ins.) nimitetään 1.1.2015 alkaen Tuko Logistics Osk:n logistiikkajohtajaksi. Janne ja Kalle aloittavat tehtävien siirron välittömästi. Kalle on ollut Tukon palveluksessa vuodesta 2004 mm. logistiikan kehityspäällikkönä ja viimeksi jakelujohtajana. Tätä ennen Kalle toimi erilaisissa logistiikan ja jakelun tehtävissä mm. nykyisen DHL:n ja Postin palveluksessa.

Janne Sokajärvi ja Kaarlo Svensson raportoivat uusissa tehtävissään toimitusjohtaja Petteri Pelkoselle ja kuuluvat luonnollisesti yhtiön johtoryhmään, jonka muina jäseninä jatkavat talousjohtaja Juha Viskari, ICT- ja liiketoiminnan kehitysjohtaja Peter Klenberg ja HR- ja lakiasiainjohtaja Merja Hokkanen.

Toivotan Markulle aktiivisia eläkepäiviä ja Jannelle ja Kallelle menestystä uusissa tehtävissään.

Petteri Pelkonen
toimitusjohtaja